Ervaar BAS Bootcamp and Sports nu met de Gratis Kennismakingsles

BAS Bootcamp And Sports in Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Nuenen, Someren, Son, Stiphout en Valkenswaard helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Kennismakingsles. Zodat je zelf ervaart dat trainen bij BAS Bootcamp And Sports bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij BAS Bootcamp And Sports ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Esmee (27 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van BAS Bootcamp And Sports voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij BAS Bootcamp And Sports."

Stel niet uit, start met de Gratis Kennismakingsles

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

BAS Bootcamp And Sports is in omgeving Eindhoven de bootcampclub voor bootcamps en boksfit in groepen en individueel. Bij BAS Bootcamp And Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Kennismakingsles.

 

Tijdelijke Actie

Tijdelijke Actie

Momenteel vindt er een tijdelijke actie plaats! Wil jij Slanker, Fitter en St...

Lees meer