Weten of BAS Bootcamp And Sports dé plek voor jou is?

Ben jij op zoek naar een bootcampclub in Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Nuenen, Someren, Son, Stiphout en Valkenswaard? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met groepslessen en/of personal training? Dan is BAS Bootcamp And Sports in omgeving Eindhoven dé plek voor jou, met o.a. Personal Training, Bootcamp, en Bedrijfstraining.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij BAS Bootcamp And Sports. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

BAS Bootcamp And Sports is in omgeving Eindhoven de bootcampclub voor bootcamps en boksfit in groepen en individueel. Bij BAS Bootcamp And Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Kennismakingsles.

Tijdelijke Actie

Tijdelijke Actie

Momenteel vindt er een tijdelijke actie plaats! Wil jij Slanker, Fitter en St...

Lees meer