GRATIS
KENNISMAKINGSLES

Wat onze leden zeggen

Bonnie

15 mei 2017 ben ik begonnen bij Bas Bootcamp and Sports met bootcampen. Snel merkte ik dat alleen de groepslessen niet voldoende waren en ben ik begonnen met personal training van Bas.

Iedere zaterdagochtend om 7 uur in de bossen staan is een uitdaging op zichzelf, maar een momentje voor mij alleen.

Met een drukke baan, 2 opgroeiende pubers is het heerlijk om zo aan het weekend te kunnen beginnen en de week “los te laten”. Iedere week is anders, iedere week worden er grenzen verlegd, een andere uitdaging zowel fysiek als mentaal en het persoonlijk doel wat ik heb wordt met de pt makkelijker bereikt. Zeker door het enthousiasme, professionaliteit, motivatie en altijd goede zin en de humor van Bas ga ik met een lach op mijn gezicht een uur later weer naar huis om fris en vol met energie het weekend te beginnen. En kom ik steeds dichter bij waar ik zijn wil.

 

Kirsten

Ik krijg nu 5 maanden personal training van Bas en ik ben super blij met de resultaten. Ten eerste vind ik het heel erg leuk om te doen (wat ik echt nooit verwacht had) en hij helpt me super goed om mij weer op mijn streefgewicht te krijgen. Ik ben nu in een jaar tijd 15 kilo afgevallen en die laatste kilo’s waren zonder deze trainingen nooit gelukt!

 

 

 

Dany

Mijn hele volwassen leven heb ik een hekel aan sporten gehad en heb ik dus ook niet aan sport gedaan. Sinds de zomer krijg ik les van Bas. Hij krijgt t zowaar voor elkaar dat ik sporten leuk vind en echt door wil zetten. Sporten in de bossen zorgt ervoor dat ik aan mijn conditie werk, maar daarnaast merk ik dat het ook iets met mijn mindset doet. Thanks Bas!

 


 

Victor

Best personal training and bootcamp in the Eindhoven region. Professional approach combined with fun elements. Great staff, would recommend Bas to anyone!

 

 

 

 

Roxana

Al een aantal jaar sport ik bij Bas. Zowel in de lessen als PT. De PT les is helemaal gericht op jouw en dat is fijn. Bas weet precies wat bij jouw past tijdens deze les. Een geduldige, professionele leraar, die jouw wekelijks je grenzen laat verleggen. Ook de groepslessen zijn uitdagend en zwaar genoeg!

 

 

 

Emmie

Erg blij met de PT van Bas Bootcamp and Sports. Erg motiverend en doel gericht. Een makkelijke manier om te sporten met een kind thuis.

 

 

 

 

Roos

Om de week heb ik PT boksen bij BAS. Hij heeft een fijne manier van begeleiden zowel fysiek als mentaal.
Ideaal om stoom af te blazen !

MENTAAL
& FYSIEK
STERKER

We gaan er samen voor zorgen dat je fitter en gezonder wordt.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-10-23

Nu Yoga bij BAS Bootcamp And Sports

Nieuw! BAS Bootcamp heeft nu ook Yoga! Ben jij op zoek naar een plek waar ...

Geplaatst op 2020-10-23

Gratis Kennismaking

Ervaar BAS Bootcamp And Sports nu met de Gratis Kennismakingsles BAS ...

Geplaatst op 2019-11-19

Nieuwe Website

Goed nieuws! Onze website is vernieuwd! Neem een kijkje en laat vooral weten ...