GRATIS
KENNISMAKINGSLES

Sportmassage

Beste sportieve lezers!  

Welkom om de website van BAS Bootcamp And Sports. Mijn naam is Mira Laurier, werkzaam als sportmasseuse. 

Mijn missie is om zorg bij te dragen aan alle sporters die goed voor hun lichaam willen zorgen. Dit doe ik dan ook met veel plezier in mijn massagepraktijk en in samenwerking met BAS. Want sporters, daar ligt mijn interesse! Op mijn behandelbank mag ik allerlei sporters behandelen en ondersteunen; van hardlopers, bootcamp sporters, crossfitters tot triatlon atleten. Zo komen mensen voor onderhoud, voorbereiding van wedstrijden of met bestaande blessures en klachten. Goed voor je lichaam zorgen. Dat vind ik belangrijk in mijn praktijk. Wanneer je goed voor je lichaam zorgt, voorkom je blessures en verbeteren je prestaties. Een sportmassage draagt hier aan bij. Een ontspannen, goed doorbloede spier kan nou eenmaal meer kracht zetten en duurvermogen creëren.  

Deze krachtige massage zorgt ervoor dat afvalstoffen afgevoerd worden en helpt de doorbloeding van de spieren te verbeteren waardoor ze sneller herstellen. Wanneer je regelmatig een sport massage ondergaat, kunnen overbelasting en blessures herkent én voorkomen worden. 

Bij al een bestaande blessure kan een massage erg nuttig zijn. De spieren rondom het beschadigde weefsel verkrampen en zorgen zo voor een vermindering van bloedtoevoer (en dus nieuwe cellen) naar het beschadigde weefsel. Wanneer deze spieren met behulp van een massage ontspannen, zal er sneller herstel plaatsvinden.  

Een regelmatige massage behandeling ter preventie van blessures is heel verstandig. Zie het als een ‘kleine beurt’ en een reset van de spierspanning.  Kortom, een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief ingezet worden.  Informatie? Hier heb ik het voor je op een rijtje. 

 

Voor het maken van een afspraak, neem gerust contact met mij op.  

06-51611729

mira_laurier@hotmail.com 

Of breng een bezoekje aan de website, Facebook of Instagram pagina. 

www.miralaurier-praktijkvoormassage.nl 
 

Kan ik je binnenkort welkom heten? 

Lieve groet, 

Mira Laurier, Praktijk voor Massage 

MENTAAL
& FYSIEK
STERKER

We gaan er samen voor zorgen dat je fitter en gezonder wordt.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-10-23

Nu Yoga bij BAS Bootcamp And Sports

Nieuw! BAS Bootcamp heeft nu ook Yoga! Ben jij op zoek naar een plek waar ...

Geplaatst op 2020-10-23

Gratis Kennismaking

Ervaar BAS Bootcamp And Sports nu met de Gratis Kennismakingsles BAS ...

Geplaatst op 2019-11-19

Nieuwe Website

Goed nieuws! Onze website is vernieuwd! Neem een kijkje en laat vooral weten ...