Gratis Sessie?

meer informatie

Voeding

Hi sportievelingen van BAS-Bootcamp And Sports! 

Mijn naam is Inge Verwater en anderen helpen het beste uit zichzelf te halen is mijn passie. Al ruim twee jaar lang mag ik leden van BAS coachen op het gebied van voeding en leefstijl. Hier haal ik enorm veel voldoening uit en mensen hun doelen zien behalen maakt me blij! Naast gewichtsconsulent, voeding- en leefstijlcoach ben ik ook leerkracht op een basisschool in Eindhoven.  

Samen zorgen we ervoor dat jij jezelf een stuk fitter, energieker, slanker en gezonder voelt. Dit doen we vooral door NIET te diëten! Géén poeders, pillen, detoxen of shakes. Nee: met de juiste V-O-E-D-I-N-G. We nemen je voeding- en beweegpatroon onder de loep en kijken samen waar jouw kansen liggen. Uit welke voeding haal jij bijvoorbeeld energie om door de dag heen te doen wat je het liefste doet? 

Kleine aanpassingen zorgen voor groot resultaat en op die manier heb jij niet het gevoel dat je ‘aan het lijnen’ bent. Ik léér je liever wat voor invloed voeding kan hebben op je lichaam. Afvallen zónder dieet en met blíjvend resultaat. Dit allemaal volgens de Richtlijnen Gezonde Voeding die zijn opgesteld door de Europese Gezondheidsraad. Gezond én verantwoord dus! 

Dagelijks help ik gemotiveerde mensen die af willen vallen, zich energieker willen voelen óf die enorm opzoek zij naar de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Mijn praktijk bevindt zich in Best en ik zou het enorm leuk vinden om met jou aan de slag te gaan! Heb je een aanvullende verzekering? Mijn praktijk is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en dat betekent dat trajecten deels vergoed kunnen worden. 

Meer info?
Check de Socials! Instagram en Facebook
Of neem een kijkje op mijn website: www.ingeinbalans.nl
Mailen mag ook altijd! info@ingeinbalans.nl 

Hopelijk zien we elkaar binnenkort.
Ik ben er klaar voor! Jij? 

 Liefs, Inge Verwater

Nu Yoga bij BAS Bootcamp And Sports

Nu Yoga bij BAS Bootcamp And Sports

Nieuw! BAS Bootcamp heeft nu ook Yoga! Ben jij op zoek naar een plek waar ...

Lees meer