GRATIS
KENNISMAKINGSLES

Voeding

Hi sportievelingen van BAS-Bootcamp And Sports!

Mijn naam is Inge Verwater en anderen helpen het beste uit zichzelf te halen is mijn passie. Al ruim twee jaar lang mag ik leden van BAS coachen op het gebied van voeding en leefstijl. Hier haal ik enorm veel voldoening uit en mensen hun doelen zien behalen maakt me blij! Naast gewichtsconsulent, voeding- en leefstijlcoach ben ik ook leerkracht op een basisschool in Eindhoven. Samen zorgen we ervoor dat jij jezelf een stuk fitter, energieker, slanker en gezonder voelt. Dit doen we vooral door NIET te diëten! Géén poeders, pillen, detoxen of shakes. NEE: met de juiste V-O-E-D-I-N-G. We nemen je voeding- en beweegpatroon onder de loep en kijken samen waar jouw kansen liggen. Uit welke voeding haal jij bijvoorbeeld energie om door de dag heen te doen wat je het liefste doet? 

Kleine aanpassingen zorgen voor een groot resultaat en op die manier heb jij neithet gevoel dat je 'aan het  lijen' bent. Ik léér je liever wat voor invloed voeding kan hebben op je lichaam. Afvallen zónder dieet en met  blijvend resultaat. Dit allemaal volgens de Richtlijnen Gezonde Voeding die zijn opgesteld door de Europese  Gezondheidsraad. Gezond én verantwoord dus! 

Dagelijks help ik gemotiveerde mensen die af willen vallen, zich energieker willen voelen óf die enorm opzoek zijn naar de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Mijn praktijk bevindt zich in Best en ik zou het enorm leuk vinden om met jou aan de slag te gaan! Heb je een aanvullende verzekering? Mijn praktijk is aangelsoten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en dat betekent dat trajecten deels vergoed kunnen worden.

Meer info?
Check de Socialist Instagram en Facebook
Of neem een kijke op mijn website: www.ingeinbalans.nl
Mailen mag altijd! info@ingeinbalans.nl

Hopelijk zien we elkaar binnenkort.

Ik ben er klaar voor! Jij?

Liefs,
Inge Verwater

 

MENTAAL
& FYSIEK
STERKER

We gaan er samen voor zorgen dat je fitter en gezonder wordt.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-10-23

Nu Yoga bij BAS Bootcamp And Sports

Nieuw! BAS Bootcamp heeft nu ook Yoga! Ben jij op zoek naar een plek waar ...

Geplaatst op 2020-10-23

Gratis Kennismaking

Ervaar BAS Bootcamp And Sports nu met de Gratis Kennismakingsles BAS ...

Geplaatst op 2019-11-19

Nieuwe Website

Goed nieuws! Onze website is vernieuwd! Neem een kijkje en laat vooral weten ...